Druženje: Kafa u Kasarni


Dragi studenti, kolege  i sugrađani


Pozivamo Vas na neformalno druženje pod nazivom ”Kafa u Kasarni” koje ćemo organizovati u nedjelju, 21. Juna 2009 u 18:00 sati. Mjesto gdje ćemo se svi sastati je pred Filozofskim fakultetom u Tuzli, odatle ćemo prošetati do Kasarne u Skojevskoj ulici, bez protesta, transparenata i kršenja javnog reda i miran. Naglašavamo, ne radi se o protestnom skupu nego neformalnom druženju čiji je cilj da se malo bolje upoznamo na ličnoj osnovi, razmjenimo mišljenja, informišemo o trenutnim dešavanjima u našim životima i na kraju, provedemo ugodno nedeljno poslijepodne, sve to pred kapijom Kasarne koja bi jednog dana trebalo da bude naš Kampus.


Ohrabrujemo sve one koji se odluče da nam se pridruže da ponesu svoje kafe, sokove, čajeve, vodu ili bilo koju drugu vrstu bezalkoholnih pića i/ili hrane. Takođe, možete ponijeti instrumente ili uređaje za puštanje muzike.


Obeshrabrujemo, tj. izričito zabranjujemo donošenje alkolnih pića i/ili bilo kojih opijata, te korištenje megafona, jakih ozvučenja ili drugih sredstava koja bi mogla narušiti zasluženi nedeljni mir naših dragih sugrađana. Takođe, osujetićemo svaki pokušaj kršenja zakona, te kršenje pravila civiliziranog, građanskog ponašanja.


Druženje započinje u 18:00 sati pred Filozofskim fakultetom, nastavlja se od otprilike 19:00 sati pred Kasarnom (možda čak i u samom prostoru Kasarne) najkasnije do 22:00 časa.


Dođite da nas upoznate, dajte nama šansu da upoznamo jedni druge i Vas. i najbitnije od svega  – dođite da provedemo ugodno vrijeme skupa.


Pozdravljaju i vole Vas vaši

Studenti Tuzle

Komentariši